Vi har 30 års erfaring med salg af sommerhuse på Bornholm.

Kim Moore-Kofod

Bestil en vurdering af dit sommerhus. Vi er klar til at hjælpe.

Brian Mogensen

Nybolig søger dit sommerhus

Vi har aldrig set så stor interesse for sommerhuse på Bornholm. Sæt dit sommerhus til salg, og vi kvitterer med et gavekort på 1.000 kr. til Restaurant Le Port i Vang, og samtidig giver vi kampagnerabat på 10.000 kr på salæret.

 

Markedet boomer på Bornholm, og det er de færreste som ved, at der er flere købere end, der er sommerhuse tilsalg på Bornholm i dag. Den store efterspørgsel betyder flotte salgspriser, og derfor kan det være værd at overveje at sælge netop nu.

 

Skuffesalg - hvad er det? De seneste år har vi oplevet en stor interesse for det, vi kalder skuffesalg. Vi lægger din bolig i skuffen, til det perfekte match dukker op. Vi ved, hvad du er interesseret i og finder en køber. Det hele uden din bolig kommer til salg på markedet som et prospekt. Fordelen er, at vi ved du er interesseret i at sælge, men kun hvis det rigtige match findes. Du er sikret et salg af den gamle bolig, og at du kommer trygt videre til din nye drømmebolig.

 

Går du med tanker om at sælge dit sommerhus? Så vent ikke med at kontakte os. Vi forklarer gerne om mulighederne og sætter os ind i dit specifikke behov.

Bestil en vurdering af dit sommerhus

Sæt dit sommerhus til salg, og vi kvitterer med et gavekort på 1.000 kr. til Restaurant Le Port i Vang, og samtidig giver vi kampagnerabat på 10.000 kr på salæret.

Køb

Som en af landets største mæglerkæder møder vi mange boligkøbere hver dag. Derfor ved vi, hvor svært det kan være at sætte ord på drømmen.

Salg

Vi ved, at det kan virke som en uoverskuelig proces, når du skal sælge din bolig. Boligsalg og boligkøb har stor betydning for vores liv – både personligt og økonomisk.

Køberrådgivning

At købe bolig er en stor beslutning, og for de fleste en stor investering. Derfor er det en god idé at modtage køberrådgivning i forbindelse med købet af dit nye hjem.

Ring på 5649 7828 eller 5695 7828 og lav en aftale.

Nybolig Bornholm - Sælg din bolig

Sælg din bolig med Nybolig SmartSalg

De fleste boligkøbere starter boligjagten online. Derfor har vi udviklet Nybolig SmartSalg. Et digitalt værktøj, der ved hjælp af intelligent online annoncering ofte kan flerdoble antallet af interesserede købere til din bolig. Det er ret smart - og fordelen til at forstå. Du kan opnå et hurtigere salg og en bedre pris.

 

Nybolig SmartSalg er Danmarks mest avancerede algoritme til at finde købere til din bolig. Det er et værktøj, der kan skræddersy en kampagne til netop din bolig. SmartSalg kan også søge efter købere til din ejendom i udlandet, hvis det giver mening for dit salg.

Det betyder, at boligen bliver vist til flest mulige potentielle købere, og at annoncerne bliver målrettet til forskellige typer mennesker.

Når den store beslutning om at sælge sommerhuset er truffet, så står vi klar til at hjælpe.

Åbningstider

Mandag 09:00 - 16:00

Tirsdag 09:00 - 16:00

Onsdag 10:00 - 16:00

Torsdag 09:00 - 16:00

Fredag 09:00 - 16:00

Lørdag og søndag efter aftale.

Kontakt Nybolig Bornholm

Sæt dit sommerhus til salg, og vi kvitterer med et gavekort på 1.000 kr. til Restaurant Le Port i Vang, og samtidig giver vi kampagnerabat på 10.000 kr på salæret.

På Bornholm er vi klar til at hjælpe med dit sommerhussalg. Ring på 5649 7828 eller 5695 7828 og lav en aftale.