Når Hjemmet gives videre

Har du truffet den store beslutning om at sælge dit hus? Nybolig Bornholm er klar til at hjælpe.

Vi flytter os hele livet, og vores boligbehov flytter med. Vi hjælper dig videre, når det er tid til noget mindre, noget større eller bare et nyt hjem. Hos os får du rådgivning, både når du skal sælge, og når du vil købe eller leje en ny bolig.

Køb

Som en af landets største mæglerkæder møder vi mange boligkøbere hver dag. Derfor ved vi, hvor svært det kan være at sætte ord på drømmen.

Salg

Vi ved, at det kan virke som en uoverskuelig proces, når du skal sælge din bolig. Boligsalg og boligkøb har stor betydning for vores liv – både personligt og økonomisk.

Køberrådgivning

At købe bolig er en stor beslutning, og for de fleste en stor investering. Derfor er det en god idé at modtage køberrådgivning i forbindelse med købet af dit nye hjem.

Ring på 5649 7828 eller 5695 7828 og lav en aftale.

Nybolig Bornholm - Giver dit hjem videre

Hos Nybolig Bornholm har vi et blik på alderdommen

I ejendomsmæglerbranchen ved man statistisk, at der er 3 store årsager til at folk køber eller sælger deres bolig. Det sker, når familien vokser, og huset bliver for småt. Når skilsmissen rammer, og folk går hver til sit, eller når vi bliver for gamle til at blive boende.

 

Tiden flyver med blæsten og børnene flytter hjemmefra... Når vi kommer op i alderen, så er det tit vores børn, som hjælper med salget af huset. Det er en svær beslutning, for det er ofte de rammer, hvor livet er blevet levet, og minderne er blevet skabt.

 

Hos Nybolig Bornholm gør vi en dyd ud af langvarige relationer, og derfor har vi boligkunder, hvor vi har hjulpet dem med hussalg gennem 3 generationer. Vi står altid klar, når huset skal videre, til de næste ejere.

Tag endelig kontakt og hør mere.

Bedste hilsner og på gensyn,
Kim Moore-Kofod, indehaver

Åbningstider

Mandag 09:00 - 16:00

Tirsdag 09:00 - 16:00

Onsdag 10:00 - 16:00

Torsdag 09:00 - 16:00

Fredag 09:00 - 16:00

Lørdag og søndag efter aftale.

Skal vi sælge dit hus? Kontakt Nybolig Bornholm